Nieuws

16 september 2019
Dit najaar zet Viva Salud mensen als Rachel, Miguela, Khaled en Razan centraal. Als deel van een grote beweging zetten ze zich dagelijks in voor het recht op gezondheid. Maar dat is niet evident. Ontdek hier hun verhaal.
20 september 2019
‘Health for all’! In 1978 verdedigde de historische conferentie van Alma Ata de noodzaak van ‘Primary Health Care’ (basisgezondheidszorg) als strategie om gezondheid voor iedereen te realiseren tegen 2000. Maar in de jaren 1980 overspoelde een neoliberale golf al deze voornemens. Wat zal de conferentie van 23 september brengen?
08 augustus 2019
In april brachten Viva Salud, KIYO en Solidagro hun partnerorganisaties uit Marokko, Mali, Burkina Faso, Senegal, DR Congo en Burundi in Senegal bijeen om ideeën uit te wisselen over hun strategie en goede ervaringen om op te komen voor ieders rechten.
02 augustus 2019
In april organiseerden we samen met de ngo's Solidagro en KIYO een partnerbijeenkomst in Manilla voor een evaluatie van een gemeenschappelijk programma. We nodigden ook drie vertegenwoordigers van onze Palestijnse partners uit. Dat zorgde voor verrassende ontdekkingen, boeiende ontmoetingen en warme solidariteit.

Pagina's

265261 keer gelezen