20 km door Brussel in 2019 met Viva Salud

De 20km door Brussel 2019: schrijf je nu in

Loop de 20km door Brussel met Viva Salud, op zondag 19 mei 2019. Jij loopt de race en laat je voor minstens 100 euro sponsoren, wij regelen de rest! Beleef een schitterende ervaring tijdens hét loopevent van 2019!

Meelopen met Viva Salud, dat doe je voor de fantastische sfeer én de solidariteit met het Zuiden. Geen zorgen, we helpen je om sponsors te vinden voor jouw sportieve inspanning. Samen lopen we voor het recht op gezondheid!

IK SCHRIJF ME IN

  • De 20km gaat door op zondag 19 mei 2019
  • Het startschot is om 10u
  • Je bent welkom vanaf 8u30 in onze zaal Le Cercle, vlak aan de start

Geen zorgen

Vergeet stress over borstnummers of kleedkamers. Wij hebben alles voorzien in onze zaal, vlak aan de start. Je krijgt van ons een gloednieuw Viva Salud loopshirt, eten en drinken voor en na de race en alle ondersteuning die je nodig hebt. Zo sta je fris aan de start én kan je na de race nog rustig nagenieten van jouw fantastische prestatie.

IK SCHRIJF ME IN

Ook het fondsenwervende deel is a piece of cake, als je er maar met genoeg goesting aan begint! Bovendien staan Jasper en Annelies van Viva Salud klaar om al jouw mogelijke vragen of noodkreten te beantwoorden. 
Heb je nu al een vraag? Stuur een mailtje naar Jasper via 20km@vivasalud.be 

Waarom lopen voor Viva Salud?


 

Gezondheid is een basisrecht, dat voor veel mensen in het Zuiden bedreigd wordt door armoede, uitbuiting, ongelijkheid en oorlog. Wij strijden dag in, dag uit, voor een economie en politiek die in dienst staan van de mensen en niet van de winst. Samen met onze partners steunen we sociale bewegingen in Congo, Palestina, de Filipijnen en Cuba die mensen empoweren om op te komen voor hun rechten. Zo bouwen we samen met aan een rechtvaardige wereld van morgen.
(meer weten over onze visie en missie en de landen waar we werken)

IK LOOP MEE IN 2019

 


About last year...

Al eens proeven van de sfeer? Bekijk de foto's van de #20kmbxl 2018.

20km BXL 2018 Thank You! from G3W M3M on Vimeo.

 

IK LOOP MEE IN 2019