Steun Viva Salud met een maandelijkse gift

Jouw maandelijkse steun geeft ons de mogelijkheid om samen met onze partners plannen te maken op langere termijn. Het geeft ons een financiële buffer, die in tijden van budgetsnoei meer dan nodig is. Vele Viva Salud-bondgenoten samen helpen ons te durven dromen en plannen te maken. Word jij ook onze bondgenoot? 

Wil je deel uitmaken van onze strijd en onze dromen?

Ik word Viva Salud-bondgenoot

Giften vanaf 40 euro of meer per jaar geven recht op een fiscaal attest. 

Dit kunnen we allemaal realiseren dankzij jou!

Een greep uit de vele dingen die er op het terrein gebeuren: 

> In Palestina: met € 40 kunnen jongeren vrijwilligerswerk doen in de meest kwetsbare gemeenschappen van Gaza. Zo gaan ze bijvoorbeeld in groep mee olijven oogsten want boeren alleen worden lastig gevallen door kolonisten. Acties als deze versterken hun samenhorigheid in hun strijd voor de Palestijnse identiteit.  

> In de Filipijnen: Voor vele Filipino's wordt gezondheidszorg onbetaalbaar als gevolg van de vele privatiseringen. Met € 43 kan onze partner een debat in de wijk organiseren over de gevolgen van deze privatiseringen (sluiting van ziekenhuizen, duurdere dokterstarieven, ...). Het debat is een eerste stap om samen verder te denken over welke acties ze willen ondernemen om hun rechten op te eisen.  

> In Congo: met € 28 krijgen vrouwen een vorming rond hoe de genderongelijkheid aan te pakken. Na deze vorming zijn ze alerter en gaan ze actief andere vrouwen betrekken en zich organiseren. Zo onstaat een “dynamique des femmes” die zich verder in de wijk verspreidt. Kennis die niet meer verloren gaat. 

Enkele praktische voordelen nog:
  • Als Viva Salud-bondgnoot krijg je driemaandelijks ons magazine in de bus of je mailbox, zo blijf je op de hoogte van wat we doen. 
  • Maandelijkse giften worden door Viva Salud automatisch verwerkt. Dus minder tijd en kost voor administratie voor ons. 
  • Je kan je domiciliering op elk moment opstarten en ook stopzetten indien je dat wenst.
  • Door het fiscaal attest dat we jou jaarlijks toezenden mag je 45% van de giften aftrekken van je belasting. Bijvoorbeeld: als je maandelijks 20 euro stort, betekent dit 240 euro op jaarbasis en krijg je 108 euro (45%) terug via de belastingen. Zo betaal je dus maar 132 euro per jaar. 

Nog vragen? Contacteer Jasper: jasper@vivasalud.be - tel. 02/209 23 76

Deze bondgenoten overtuigen je vast helemaal!

 

23357 keer gelezen