Doe een gift

Jouw gift helpt onze partners hun plannen te realiseren.
  • Je kan een bijdrage storten op rekeningnr. BE15 0010 4517 8030 van Viva Salud met vermelding “WS gift Viva Salud”. Giften van 40 euro of meer per jaar geven recht op een fiscaal attest.
  • Je kan online een gift doen. Ook giften via deze weg geven recht op een fiscaal attest.
  • Wil je Viva Salud op structurele basis steunen via een maandelijkse gift, word dan bondgenoot. 

Bedankt alvast voor je steun!

Complete bankgegevens: IBAN: BE15 0010 4517 8030    BIC: GEBABEBB

Wat doen onze partners met jouw steun?

Een greep uit de vele dingen die er op het terrein gebeuren: 

> In Palestina: met 40 euro kunnen jongeren vrijwilligerswerk doen in de meest kwetsbare gemeenschappen van Gaza. Dat zijn vaak eenvoudige acties zoals het verfraaien van speelpleintjes, het meeoogsten van olijven bij lokale boeren. Kleine acties die de samenhorigheid versterken.

> In de Filipijnen: met 150 euro kan onze partner, Karapatan een Quick Respons Team uitsturen. Als een activist verdwijnt of illegaal wordt gearresteerd, komen zij snel in actie om de waarheid aan het licht te brengen.

> In Congo: met 85 euro krijgt een groep van vrouwen een vorming rond hoe de genderongelijkheid aan te pakken. Na deze vorming zijn ze alerter en gaan ze actief andere vrouwen betrekken. Zo onstaat een “dynamique des femmes” die zich verder in de wijk verspreidt. Kennis die niet meer verloren gaat. 

Steun een actie voor Viva Salud

Ken je iemand die mee loopt met de 20 km door Brussel voor Viva Salud, of die voor haar verjaardag, zijn pensioen, hun huwelijksverjaardag een feestje organiseert en giften vraagt voor Viva Salud? 

In enkele klikken kan je de actie steunen. Misschien vind je wel inspiratie om zelf een actie te organiseren?

Steun een actie

23185 keer gelezen