Doe mee

Samen sterk voor gezondheid, ook jij kan meedoen!

Stages en vrijwilligerswerk

Zin in een engagement bij Viva Salud? Ontdek hier ons aanbod van stages en vrijwilligerswerk in België en bij onze partners in het Zuiden.

Lees meer


 

Solidariteitsreizen

Is jouw groep of organisatie geïnteresseerd in internationale solidariteit, en willen jullie dit ook in de praktijk zetten? Hebben jullie plannen om naar één van onze partnerlanden/regio's te trekken, of willen jullie het Zuiden naar België halen?

Lees meer


 

Jouw talent voor het Zuiden

Iedereen heeft wel iets waar hij goed in is: koken, zingen, computer problemen oplossen, gras maaien bij je oma, ... Het idee is dat je jouw talent inzet voor onze Zuid-partners. We helpen je graag om je initiatief mee op poten te zetten.

Lees meer


 

Sport voor Viva Salud

Viva Salud staat elk jaar met een geengageerd team aan de start van de 20km door Brussel. Ben je sportief, dan is dit iets voor jou!

Lees meer


 

Doe mee met de Paascampagne

Jaarlijks organiseert Viva Salud een Paascampagne ten voordele van Cuba. Vele honderden vrijwilligers werken mee om van deze actie een succes te maken. Lekkere fair trade chocolade smullen voor de goede zaak. Dubbel zo lekker!

Lees meer


 

Materiaal

Wil je Viva Salud beter bekend maken bij je eigen vrienden en netwerk? Organiseer je een fondsenwervende activiteit voor Viva Salud en wil je flyer, affiches en het logo van Viva Salud gebruiken? Hier vind je een overzicht van het promomateriaal dat je kan downloaden of bestellen.

Lees meer


 

Vacatures

Aan de slag bij Viva Salud? Ontdek hier onze openstaande vacatures.

Vacatures

Meer over dit onderwerp

Wil je Viva Salud beter bekend maken bij je eigen vrienden en netwerk? Organiseer je een fondsenwervende activiteit voor Viva Salud en wil je flyers, affiches en ons logo gebruiken?

Wil jij je graag als vrijwilliger inzetten voor Viva Salud? Ben je op zoek naar een vaste vrijwilligersfunctie of wil je gewoon af en toe komen helpen?

Zin in een engagement bij Viva Salud? Ontdek hier ons aanbod van stages en vrijwilligerswerk in België en bij onze partners in het Zuiden.

 

32517 keer gelezen