Inschrijving vorming Empowerment 2018

Ben je geïnteresseerd in duurzame verandering op vlak van gezondheid, voeding en kinderrechten? Geloof je in verandering van onderuit? Ben je benieuwd hoe sociale bewegingen in de Filipijnen, België, Brazilië en … te werk gaan? Wil je weten hoe Kiyo, Solidagro en Viva Salud dit aanpakken? En zou je graag ontdekken wat en hoe jij zelf een rol kan spelen? Schrijf je dan als de bliksem in voor het Vormingsweekend Empowerment!

KIYO, Solidagro en Viva Salud organiseren een vormingsweekend over empowerment.

De volgende vorming zal plaatsvinden van 30 november tot 2 december in Vaalbeek.

In onze jarenlange ervaring met partners in het Zuiden ontwikkelden we onze visie op de rol van empowerment in de strijd voor mensenrechten. Deze vorming zal je een stevige basiskennis geven over het opeisen van rechten in de huidige wereldcontext. Je leert er ook de strategieën en successen kennen van individuele en sociale bewegingen om dat recht te verwezenlijken. 

De vorming combineert theorie, talrijke voorbeelden, en interactieve sessies waar je de nieuwe kennis direct in de praktijk kan brengen.

Schrijf je hier in vóór 23 november, de plaatsen zijn beperkt!

Vul onderstaande gegevens en vragen in. Als je kandidatuur is goedgekeurd, krijg je van ons een bevestigingsmail met de gegevens om je betaling in orde te brengen. Als wij je betaling goed ontvangen hebben, is je inschrijving definitief.

Praktische informatie:

Adres: La Foresta – Kloosterweg in 3052 Blanden

Prijs: € 35 (€ 30 voor studenten en werkzoekenden) - Inbegrepen: verblijf en maaltijden, didactisch materiaal.

MoedertaalGevorderdMiddelniveauBasiskennisGeen kennis
Frans
Nederlands
Engels
Duid aan wat voor jou van toepassing is op dit moment
Inschrijving vorming Empowerment 2018 | Viva Salud

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.