09/02/18

3 redenen om de 20 km door Brussel te lopen met G3W

Op zondag 27 mei is het weer zo ver: de 20km door Brussel. Zweten en afzien maar ook fun en pakken adrenaline verzekerd. Ben jij al ingeschreven? Deze 3 redenen overtuigen je vast om dit jaar samen met G3W mee te lopen voor het recht op gezondheid.
Verandering kan alleen met velen van onderuit. Ook jij kan daar dus toe bijdragen.

1. AMBIANCE – Lopen is gezond, geeft energie en maakt je hoofd vrij

Die goede sportieve voornemens kan je meteen waarmaken. Je hebt een doel: op 27 mei binnen de 4 uur de 20km uitlopen. Doenbaar? Vast en zeker. We bezorgen je graag trainingsschema's als je voor het eerst 20km loopt. Bovendien kan je je via de Facebook groep “G3W-M3M running team” aansluiten bij trainingen van andere G3W-lopers. Samen trainen en lopen is enorm motiverend en zo veel leuker! Je kan je ook samen met vrienden inschrijven en een klein groepje vormen. De dag zelf is de ambiance fantastisch. Een massa van 30.000 lopers in Brussel, dat geeft elke loper vleugels!

 

2. GEEN ZORGEN – G3W zorgt voor alles

Je inschrijving, een mooi loopshirt, een drankje en maaltijd na de wedstrijd, omkleedmogelijkheden vlakbij de start. Sommige lopers kennen we al een aantal jaren, nieuwkomers verwelkomen we altijd. Maar de ambiance na de 20km is altijd super.

 

3. MAAK EEN VERSCHIL – Je engageert je om geld in te zamelen voor het werk van G3W en onze partners

Heel wat lopers geraken zonder veel moeite aan het eerste streefdoel om €100 in te zamelen, een pak andere doen er vele schepjes bovenop. Via onze website kan je heel snel een eigen actiepagina aanmaken. Heel gemakkelijk om te delen met vrienden, familie en collega's. Je ziet onmiddellijk wie jou sponsort.

Geld inzamelen voor jouw inspanning en het goede doel was nooit zo eenvoudig. Je krijgt hoe dan ook een persoonlijke begeleiding met allerlei tips hoe je sponsors kan vinden en overtuigen.

 

15.000 euro, daar gaan we samen voor!

Ons doel met het voltallige G3W running-team is 15.000 euro in te zamelen. Met zo'n smak geld kan G3W bergen werk verzetten. Dankzij jouw inspanning kunnen onze partners in Palestina, Congo en de Filipijnen in actie komen en de strijd voor het recht op gezondheid verder zetten! Actie voeren, mensen mobiliseren, wijkcomités een boost geven... Verandering kan alleen met velen van onderuit. Ook jij kan daar dus toe bijdragen.

 

Zin om de uitdaging aan te gaan?

 

Schrijf je hier in voor 14 maart

 

Je inschrijving kost 34 euro. In de prijs zit je inschrijvingsgeld, een mooi loopshirt, een drankje en een maaltijd. Wij reserveren alvast jouw plaats aan de start. We voorzien zelfs een professioneel team die een opwarming verzorgt voor de start, en klaar staan om massages te geven na de finish.

 

Ben je niet zo'n loper?

  • deel dit bericht op je sociale media kanalen of spreek vrienden aan
  • kom ons op 28/05/2018 helpen bij de logistiek of als supporter langs de zijlijn! Hiervoor kan je een mailtje sturen naar 20km@vivasalud.be, dan weten we dat we op jou kunnen rekenen.
  • steun andere lopers via ons actieplatform of doe een gift op het rekeningnummer BE15 0010 4517 8030 van G3W met in de mededeling “20km + naam loper of team”.

Tot aan de start!

Meer over dit onderwerp

28/05
Het G3W-M3M running team telde dit jaar 64 lopers die het beste van zichzelf gaven.
18/04
Op zondag 27 mei 2018 staat de ploeg van G3W met meer dan 60 lopers aan de start van de 20 km door Brussel. Zij lopen voor het recht op gezondheid. Help jij mee om er een geslaagde dag van te maken?
2740 keer gelezen