Nieuws

04 december 2018
Wil jij met een gift het verschil maken? Dat kan! Lees het verhaal van Marie-Paul, Tala en Lengua, drie #SterkeVrouwen. Dankzij jouw steun staan ze klaar om een rol te spelen in hun gemeenschap en maken straffe vrouwen zoals zij het verschil in 2019.
11 januari 2019
Handelsovereenkomsten kunnen schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid. Ze zorgen voor meer onzekere banen, ondermijnen de arbeidsomstandigheden en zetten de gezondheidszorg op grotere schaal open voor de markt.
03 januari 2019
Regeringen laten elk jaar meer dan een biljoen dollar wegstromen door onrechtvaardige voordelen aan bedrijven en grootschalige belastingontduiking. In deze paper door Health Poverty Action, People's Health Movement en Viva Salud, ontdek je de alternatieven.
24 december 2018
De presidentsverkiezingen in de Democratische Republiek Congo werden voorzien voor 23 december maar werden in extremis met een week uitgesteld. Wat de resultaten zullen zijn valt af te wachten maar het hele proces heeft in elk geval de samenleving gepolitiseerd en biedt kansen op verdere democratisering van onderuit.

Pagina's

228389 keer gelezen