Stages en vrijwilligerswerk

Zin in een engagement bij Viva Salud? Ontdek hier ons aanbod van stages en vrijwilligerswerk in België en bij onze partners in het Zuiden.

 

VACATURES

Af en toe hebben we specifieke vacatures voor stageplaatsen en vrijwilligerswerk in België en bij onze partners in het Zuiden. Interesse? Neem af en toe een kijkje hier.

Vacatures voor stages en vrijwilligerswerk

 


 

Stage of vrijwilligerswerk in België

Als vrijwilliger kan je Viva Salud bij tal van taken helpen: administratieve en logistieke taken op het secretariaat, het vertalen van teksten voor onze website en publicaties, het ontwerpen van folders en affiches, het maken van foto's of video's, het inzetten van jouw expertise rond een van onze thema's of partnerlanden, ons helpen op evenementen, het opzetten van activiteiten in jouw stad of gemeente...

Voor vragen of meer info kan je terecht bij Alexia: volunteer@vivasalud.be

Ontdek hier onze vacatures


 

Stage of vrijwilligerswerk in het Zuiden

Onze partners in Palestina, de Filipijnen en de Democratische Republiek Congo zetten zich dag in dag uit voor het recht op gezondheid. Zin om hun werk te ontdekken en te leren hoe zij dit aanpakken? Dat kan via een stage (als je student bent) of vrijwilligerswerk. We bieden je een gepaste vorming en begeleiding tijdens het hele proces (voor het vertrek, tijdens je vrijwilligerswerk/stage en erna).

Voor vragen en meer info kan je terecht bij Alexia: volunteer@vivasalud.be

Ontdek hier onze vacatures

Meer over dit onderwerp

Wil je Viva Salud beter bekend maken bij je eigen vrienden en netwerk? Organiseer je een fondsenwervende activiteit voor Viva Salud en wil je flyers, affiches en ons logo gebruiken?

Wil jij je graag als vrijwilliger inzetten voor Viva Salud? Ben je op zoek naar een vaste vrijwilligersfunctie of wil je gewoon af en toe komen helpen?

Samen sterk voor gezondheid, ook jij kan meedoen!

27467 keer gelezen