Stages en vrijwilligerswerk in België

Wil jij je graag als vrijwilliger inzetten voor Viva Salud? Ben je op zoek naar een vaste vrijwilligersfunctie of wil je gewoon af en toe komen helpen? Of studeer je en wil je graag stage lopen bij Viva Salud? Ontdek hier wat je kan doen!

 

Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger kan je ons bij tal van taken helpen.

  • Je kan op ons hoofdkantoor de dagelijkse werking ondersteunen (verzenden van brieven, onthaal, ontwerpen van folders en affiches, etc).
  • Je kan ook vrijwilligerswerk doen van thuis uit (vertalingen en eindredactie van teksten, ontwerpen van folders en affiches, etc). 
  • Je kan een handje toesteken op evenementen zoals ManiFiesta, de Paascampagne, de 20 km door Brussel

Wil jij graag vrijwilliger worden? Vul dan het online motivatieformulier in.

Voor vragen of meer info kan je terecht bij Alexia via volunteer@vivasalud.be of via telefoon: 02 209 23 65.

Ontdek hier onze vacatures

Onze organisatienota voor vrijwilligers vind je hier.


 

Stages

Jaarlijks hebben we een beperkt aantal stageplaatsen in ons kantoor in Brussel.

Ben je geïnteresseerd in het organiseren en mobiliseren van mensen? Dan kan je mee het campagne- en bewegingswerk van Viva Salud ondersteunen. Ben je meer geïnteresseerd in het Zuidwerk? Dan is een stage bij onze partnerwerking vast iets voor jou. Of heb je een vlotte pen en wil je artikels schrijven over een specifiek onderwerp in onze partnerlanden? Dan zit je bij onze beleidsmedewerkers op de juiste plaats. Ook bij communicatie, fondsenwerving en op het secretariaat kan je je steentje bijdragen.

Voor vragen of meer info kan je terecht bij Alexia via volunteer@vivasalud.be of via telefoon: 02 209 23 65

Ontdek hier ons stageaanbod

 

Meer over dit onderwerp

Wil je Viva Salud beter bekend maken bij je eigen vrienden en netwerk? Organiseer je een fondsenwervende activiteit voor Viva Salud en wil je flyers, affiches en ons logo gebruiken?

Zin in een engagement bij Viva Salud? Ontdek hier ons aanbod van stages en vrijwilligerswerk in België en bij onze partners in het Zuiden.

 

Samen sterk voor gezondheid, ook jij kan meedoen!

14138 keer gelezen