Start een domiciliëring

Je kan je steun aan Viva Salud een structureel en duurzaam karakter geven. Zo word je een echte bondgenoot van Viva Salud.

Ik steun graag Viva Salud. Het is een organisatie waar je echt vertrouwen in kan hebben. (Lisette)

Zo kunnen we garanderen dat onze partners in het Zuiden ook in de toekomst hun werk kunnen verderzetten.

  • Je steunt ons structureel. Door de maandelijkse gift van vele trouwe schenkers hebben we een financiële buffer en kunnen we op langere termijn plannen maken. 

  • Je beperkt de administratieve rompslomp en bespaart op kosten. Je hoeft slechts eenmaal een formulier in te vullen. Bovendien betaal je op een domiciliering geen bankkosten. Domicilieringen zorgen voor minder administratief werk bij ons. Indien je giften op jaarbasis meer dan € 40 bedragen sturen we je automatisch een fiscaal attest. Daarmee is je gift voor 45% aftrekbaar voor de personenbelasting.

  • Je beslist zelf het bedrag en het tijdstip wanneer je begint en wanneer je stopt. Een domiciliering verplicht je tot niets. Je kan de opdracht op elk moment stopzetten. Daar hoef je bij ons zeker geen aangetekende brief voor te sturen.

Je kan online intekenen (en bondgnoot worden) of via het forumulier in bijlage:

formulier online invullen          formulier thuis afdrukken

Vul het in en stuur het ons terug. Wij doen dan het nodige voor jou. Hulp nodig? Neem contact om met Jasper: tel. 02/209 23 76 of jasper@vivasalud.be

Hier vind je het lijstje met vaak gestelde vragen over structureel steunen via domiciliering.

> rekeningnummer Viva Salud: BE15 0010 4517 8030   BIC: GEBABEBB <

 

20554 keer gelezen