Imperialisme

24/01/19
Op 24 januari legt Félix Tshisekedi de eed af als president van Congo. Daarmee komt een eind aan een verkiezingsproces die de internationale pers heeft gehaald zoals nooit tevoren.
11/01/19
Handelsovereenkomsten kunnen schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid.
29/05/18
Kan gezondheid een bron van winst zijn? We nodigen een Filipijnse en een Cubaanse gezondheidswerker uit om te vertellen over de gezondheidszorg in hun eigen land.
22/12/17
Ahed Tamimi
Op 6 december kondigde de Amerikaanse president aan dat hij Jeruzalem erkent als hoofdstad van Israël. Dat bericht kwam aan als een donderslag bij een al zwaarbewolkte hemel in Palestina.
01/12/17
Joseph Kabila, president van DR Congo
Wim De Ceukelaire, directeur Geneeskunde voor de Derde Wereld (G3W), richt zijn blik op Congo, waar een impasse heerst rond verkiezingen die moeten georganiseerd worden.
13/05/15
Een week na de aardbeving in Nepal ontspint zich een discussie over de aard van de B-fast operatie. Hadden we niet beter een veldhospitaal gestuurd dan een urban search and rescue team?
23/11/14
Foto: MAP
De laatste crisis in Jeruzalem is de ergste in de afgelopen tien jaar en maakte de bestaande sociale problemen van de burgers - vooral van kinderen - nog erger.
04/03/14
Panfilo Lacson (rechts, in zwart) de Presidentieel Assitent voor de Heropbouw na Haiyan met IOM personeel in Guiuan, Eastern Samar. Lacson zei dat de Filippijnse regering de privé-sector wil aanmoedigen om te investeren post-Haiyan- Foto door: IOM / CC BY-NC-ND
Op 8 november 2013 brak de hel los in de centrale eilanden van de Filipijnen. Tyfoon Haiyan (lokale naam Yolanda) trok van oost naar west over het land en trok een spoor van vernieling.

Pagina's

Imperialisme | Viva Salud

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.