Blog

17/03/15

Toen ik al in Bethlehem was, na een periode van 5 maanden wachttijd, kreeg ik ineens het bericht dat ik de toelating van Israël had gekregen om “op humanitaire missie” naar Gaza te moge

11/03/15

Om naar Jeruzalem te gaan vanuit Bethlehem is de snelste mogelijkheid om de checkpoint 300 te passeren en dan de bus te nemen.

15/03/15

Als de kinderen van school terug komen wordt het heel lawaaierig in Ayda. Er is een leuke sfeer op straat en de kinderen plenzen vol enthousiasme naar Lajee.

08/03/15

We besloten om deel te nemen aan een betoging naar aanleiding van de ‘international women’s day’ aan Qalandya checkpoint, vlakbij Ramallah.

10/03/15

Er zijn massal verhalen over incidenten in Ayda. Feitelijk iedereen heeft zijn eigen verhalen. Ik neem waar dat er de neiging bestaat over deze verhalen te zwijgen.

19/02/15

Na mijn aankomst in Bethlehem heb ik een thrombosis in mijn been ontwikkelt waardoor ik gedwongen was gedurende een week thuis op de bank te gaan liggen.

15/02/15

Na een hevige heenreis ben ik eindelijk aangekomen in het appartement in Bethlehem waar ik zeer vriendelijk door mijn verhuurder en zijn gezin verwelkomd werd.